OSLO PÅ DAGER SOM DETTE

På slike dager innser jeg hvorfor jeg liker Oslo så godt –mulig det er slik uansett hvor man er i landet! Suger til meg all energi det gir, og nyter til det fulle. Denne søndagen har vært helt perfekt! Startet med å ta turen til Botanisk hage, spise lunsj der og rusle litt rundt før vi gikk til St. Hanshaugen til en kompis. Spiste middag utendørs og ruslet veien hjem til Kværnerbyen. Ikke alt for lenge siden vi kom hjem, og rakk å få med oss solnedgangen på terrassen. Ute stort sett hele dagen med andre ord, og har nytt til det fulle. I følge helse-appen har det blitt 13 km med gåing. Ansiktet har fått litt farge i dag også! Krysser fingrene for at det fortsetter slik resten av uken, for det gjør noe med oss ☀️

Kameraet mitt skal jeg bli mye flinkere å bruke! Føler jeg var så kreativ og flink med det for noen år siden, men nå har det blitt typisk det samme igjen og igjen. Da må man tenke litt utenfor boksen og jeg har funnet masse inspirasjon på Pinterest (følg meg her) og gleder meg til å prøve det ut. Kan gjøre mye i Lightroom for eksempel (om man kan det og har det)! Absolutt det beste programmet man kan finne om man er interessert i foto, selv om det koster litt i måneden vil jeg si det er verdt det. Bildene over har jeg bare stilt kontrastene til.

Nå gleder jeg meg til å finne senga, lade opp til en ny uke med masse inspirasjon og kreativitet 💛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *