SOLNEDGANG FRA TERRASSEN

Inneholder annonselenker

Det har vært litt av en overgang denne uken her i Oslo kontra de tre ukene jeg var hjemme i Tomrefjord. Det har vært gøy, hektisk og fint på samme tid. Hadde egentlig full timeplan i går også, men i stedet valgte jeg å ta det helt med ro. Kjenner jeg er glad for det i dag! Utemøblene er på plass på terrassen, og det er snart tid for å ta lunsjen der. Deilig! Har nemlig fått besøk av beste Inga-Sofie som kom til Oslo fra New York i dag tidlig. Veldig spontant og hyggelig! Ser frem til tiden jeg får sammen med henne her ☀️

Bilder fra i går kveld, og første kveld i år der man kunne gå lettkledd på kvelden uten å fryse ihjel! 

KJOLE – HER
ØREDOBBER – HER

I dag skal søndagen bare nytes! Lunsj på terrassen er neste på planen for en spasertur. Det blir fint! Finner nok på noe gøy til kvelden også kjenner jeg oss rett. Nyt søndagen så lenge 🌼

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *