VÅR FØRSTE VIDEOBLOGG: JUNE&JULIA

To bestevenner, som har vært bestevenner i over 10 år. Vi er noe for oss selv, og vil at dere skal bli kjent med oss på en helt annen måte. Ikke bare gjennom bilde og tekst, men gjennom video. Ublottet, ærlig og helt ekte. Julia er i New York, og jeg har ikke fått svar fra henne enda, men satser på det går fint å publisere selv om hun ikke har sett filmen. Filmen var egentlig mye lengre, men håper 15 minutter er akkurat passe så dere ikke blir alt for lei av oss etter første video. Haha. Jeg er ganske kritisk og tenker i etterkant «nei, hvorfor sa jeg det og hvorfor sa jeg ikke det?». Men nå må man bare slutte, man kan ikke sitte der som et levende leksikon som har perfekte svar på alt.

Gleder oss til å ta YouTube med storm etter hvert, og ta dere med på vår June&Julia-reise. Dette skal bli gøy!

NOEN FUNFACTS OM JUNE&JULIA:

– Vi ble kjent gjennom bloggene våre
– Etter vi tok en kakao med krem da vi var 14 og 16 år sa det klikk, og vi ble bestiser
– Faren til Julia var da kontaktlæreren min på videregående
– Julia var i mange år Norges aller største blogger med over 30.000 daglige lesere, og jeg var også på topp 10 med over 15.000 lesere daglig
– Julia har kommet flyttende etter meg til både Ålesund og Oslo, noe jeg har satt stor pris på!
– Julia har en chihuahua som heter Zara, og det gjorde også at jeg fikk meg hund. Hundene våre oppfører seg seriøst som kjærester! Så glad i hverandre, akkurat som oss.
– Personen vi har brukt mest tid på sammen med er uten tvil Glenn Henriksen, og er jeg for eksempel på event uten Glenn og Julia, så blir de ALLTID etterspurt.
– Vi er helt dønn ærlige ovenfor hverandre uansett hva det er

Julia flytter til Oslo i mai, og da blir det ukentlige videoblogger fremover med mye fra vår hverdag. Vi har så mye å by på, og har mange ideer. Håper første video faller i smak og at dere gleder dere til neste 💕

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *