DET JEG HØRER PÅ

♪ ♪ 
Naked – Matilda
Queendom – AURORA
Higher Love – Emilie Nicolas
Only Human – Calum Scott
Waves – Dean Lewis
Happier – Ed Sheeran
Breakeven – The Script
♪ ♪ ♪
 

Pust. Stopp litt opp og ta en pause nå. Jammen meg snart ferdig med dagens skriving. Jeg visste at det jeg skulle skrive i dag, muligens blir det tyngste som kommer med i boka. Det merker jeg på hele kroppen nå. Litt anspent i nakke og skuldre. Føler meg litt sliten også. Haha, tenk det, til tross for at jeg har stort sett har vært sittende på rumpa hele dagen. Resten av dette kapittelet har jeg bestemt meg for å skrive ferdig i kveld. Må få gjennomført kapittel 2 før dagen er omme, så får jeg startet på «blanke» ark og kapittel 3 i morgen.

Jeg husker en gang jeg vurderte å slutte å blogge (i fjor en gang), men så kom jeg på «jeg skal jo gi ut (minst) en bok, og da er det kjipt å ikke ha blogg». Nå er det på tide med realitet her, og uansett hvordan det går vil jeg ta dere med på det. Harry Potter ble jo en stor suksess, men forfatteren sendte faktisk boken inn til hele 13 forlag før hun fikk gjennomslag. Tipper 12 forlag angret bittert på det i ettertid. Haha, så jeg skal tenke på det om jeg får avslag, men så er jeg så høy i hatten at jeg sier at jeg ikke tror det blir noe avslag her. Hvis man ikke har troen selv, hvem skal ha troen da? Tenk litt på den!

♪ ♪ 
Slow Hands – Niall Horan
Stay With Me – Sam Smith
Babe (feat. Taylor Swift) – Sugerland
Out of Order – Highasakite
Water Under the Bridge – Adele
Remind Me To Forget – Kygo & Miguel
What About Us – P!nk
I Always Liked That – Maria Mena
♪ ♪ ♪

Musikken jeg hører på setter så mye stemning. Når jeg skriver om noe som er litt mer dystert, kan jeg ikke ha på sangene som spilles på klubben en lørdagskveld. Så innimellom teksten her er en del av spillelisten min. Blir så avslappet av den, og kommer i riktig modus.

♪ ♪ ♪
Mercy – Shawn Mendes
I Don’t Think About You – Kelly Clarkson
Youth – HALIE
Us – James Bay
Dusk Till Dawn (feat. Sia) – ZAYN
Next To Me – Emeli Sandé
Always – Gavin James
Say Something – A Great Big World & Christina Aguilera
♪ ♪ ♪

Nå skal jeg bevege meg mot et event. Bare fem minutter å gå fra stedet jeg liker å jobbe på, og det passer jo bra nå, for da skal jeg rekke det akkurat her. Godt å være litt sosial når man ellers bare har vært for seg selv. Mulig jeg oppdaterer når jeg er hjemme igjen, når jeg trenger en pause fra bokskrivingen, ellers kommer det i morgen tidlig. Fin torsdag videre så lenge!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *