ALT BLOMSTRER OG VÅKNER TIL LIV

Reklame: Inneholder annonselenker

Hei og et stort smil herfra! I dag har det vært en helt nydelig dag med sol og deilig temperatur. Jeg og Julia stod tidlig opp og fikk en produktiv start på dagen. Dro på pressevisning (mer om det i neste innlegg), spiste lunsj i sola, knipset bilder og har fått jobbet. Fin balanse i dag, og sånn håper jeg uken fortsetter. Blir jo så glad av å være ute og se at alt blomstrer og våkner til liv også. Altså, det er som at alle har kommet ut av hiet sitt og smiler om kapp. Inkludert alle kjekke gutter. Tror jeg kan telle på en hånd hvor mange av de jeg har sett i løpet av vinteren, men nå den siste uken har jeg nok sett hundre. Om ikke flere. Haha, satser på at smilet mitt kan utmerke seg litt også!

Kåpe: NLY TREND / HER
Hatt: WOS / HER
Kjole: DR DENIM / HER
Sko: VANS / HER     

Kåpe: NLY TREND / HER
Hatt: WOS / HER
Kjole: DR DENIM / HER
Sko: VANS / HER

I dag skal jeg og Julia kjøre i gang snapsale, så følg med! Gøy å gjøre dette sammen. I ettermiddag skal jeg og Astrid dra for å handle inn til 17. mai og beis til terrassen så den får en vårrengjøring. Venninnene skal samles til sen middag i kveld også, så det blir hyggelig! Snakkes senere 🌸

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *