DU VELGER!

Jeg vet ikke hva som er perfekt. Det kan være det som føles fint langt inn i hjerterota, det kan være å smile og kjenne seg lykkelig. Det kan være alt fra små til større ting. Noen sier også at ingenting er perfekt. Jeg velger likevel å si at det kan være perfekt. Kanskje mye. Fordi det er fint å tenke på det og kjenne følelsen av det. Så det er du som velger hvordan du vil definere det! Jeg sier gjerne at noe kan være perfekt, og det var denne lunsjen!

En lunsj der vi koste oss i sola, så elven renne forbi oss og alle disse vår- og sommertegnene som jeg aldri kan for nok av. Fint selskap og vi lo masse. Jeg valgte å fokusere på det. Tenker det er derfor disse øyeblikkene ble så fine også!

Lunsjen ble spist utenfor Ingensteds, der Bestseller hadde pressevisning. Helt rart å tenke på at om noen måneder er det høst vi snakker om og ikke sommer. Fikk se en smak av det i dag, og det er bare å glede seg til den årstiden også, hvert fall når det kommer til klær. Så utrolig mye fint! Selv digger jeg settene som matcher med dressbukser og blazere –lange som korte! Det jeg holder i hendene noen bilder under må være favoritten, men også lignende sett i helfarget (oransj og grønn er så fint!)


Kaffe og digg mat! Jeg og Julia har fått det for oss å være sunne. Vi startet i går, og tok det med oss i dag. Krysser fingrene for at det er ment for å vare leeeenge, for jeg orker seriøst ikke følelsen av å frotse i meg godteri, junk og annet som er usunt. Får dårlig samvittighet og så føler man seg ikke så bra som man kunne ha gjort hvis man f.eks hadde spist en salat i stedet. For all del, man må kunne kose seg i blant, men dere skjønner greia! I går ble det hjemmelaget tomatsuppe til middag, omelett til kvelds og i dag droppet vi brødet til fordel for bær og yoghurt. Veldig godt det også 🌼

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *