DRØMMER MEG BORT HVER ENESTE DAG

Jeg er en skikkelig stor drømmer! Skal ikke legge skjul på det, og noen ganger glemmer jeg alt som er her og nå, fordi jeg har det så fint i mitt drømmeland. Faktisk vet jeg ikke om noen som dagdrømmer slik som meg (hmmm). Dette har jeg sjeldent snakket med andre om, så kanskje det ikke er så uvanlig?

Vel, her er noen av dagens drømmer:

💛 I stad på bussen måtte jeg faktisk tørke en tåre. Gledeståre, fordi jeg så et fint øyeblikk som fikk meg til å tenke på «den vakre dagen» selv. Det var to fedre med hver sin barnevogn med guttebasser i (tenker de nærmer seg et år). Vogn inntil vogn, og guttene begynte å ta borti hverandre, le og jeg så de koste seg skikkelig. Så begynte fedrene deres å snakke, og jeg drømte meg bort med tanken på at dette kunne ha vært jeg og venninner om noen år. Jeg gleder meg sånn til den dagen selv! Har alltid sett frem til det, men dette året har jeg virkelig begynt å kjenne på det.

💛 Jeg var på pre-åpningen av Fredrik & Louisa i Karl Johan (butikken åpner på fredag, så deler mer om eventet før det), og der stod et stort badekar med gullkonfetti i. Der startet drømmeren i meg igjen. Store, fantastiske tanker om at et sånn badekar med gull, glitter og konfetti kan jeg ha når jeg skal ha lanseringsfest for boken min også. En drømmetanke ble til ti! Hvordan lokalet skulle se ut og opplegget rundt lanseringen. Aaah, som jeg gleder meg til den dagen skjer også!

💛 Jeg elsker Pinterest, og det har fått meg til å se for meg både hvordan den fremtidige leiligheten min skal se ut (med alle rom), bryllupet mitt (som forhåpentligvis skjer en dag) og alle mulige ideer til alt jeg skal gjøre en gang i fremtiden. Det kan være alt til hvordan jeg skal fotografere de kommende barna mine, hvor jeg skal reise, hvordan jeg skal ordne til i sosiale sammenkomster og lignende. Haha, føler meg nesten helt gal når jeg skriver det, men har det så gøy og fint med sånne tanker jeg!


Her passer det seg med noen bilder der jeg bader i glitter! Ganske digg følelse, og skal sies at de var veldig glatt å gå ned og opp av det badekaret fordi det var så tykt lag med konfetti der. Alt rotet utenfor skyldes meg selv, måtte jo ta en boomerang der jeg kaster i været. Haha!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *