NEW FLAGSHIP STORE

Er det noe jeg har en stor svakhet for er det skjønnhet og velvære. Alt som gir en god følelse og får meg til å føle meg bedre! Dufter, makeup, hudpleie og andre deilige kremer. Nå åpner det et paradis av alt dette i Karl Johan. Fredrik & Louisa åpner sin flagship store der i morgen  (fredag 11. mai) klokken 10.00.

Var så heldig at jeg var en av butikkens første gjester to dager før åpning og der fikk vi omvisning, presentasjon av produkter og inspirasjon fra senior artisten til MAC Cosmetics. Jeg drømte meg helt bort, og dette stedet har virkelig alt man ønsker seg til sminkevesken, på badhyllen og flotte gaveartikler. Fant flere nye dufter jeg forelsket meg i, og så fikk jeg fylt opp med ny concealer, eyeliner og mascara som jeg akkurat hadde blitt tom av. Tenker jeg kan vise dere makeup-produktene jeg bruker i et nytt innlegg, så kanskje dere også finner nye favoritter. ✨

#BEAUTYBREAKFAST
HVOR: FREDRIK & LOUISA
KARL JOHANS GATE 13

Fredrik & Louisa sin nye flagship store er 450 kvadratmeter, eget duftrom og har Norges største makeupstudio. Med andre ord stedet å besøke om man vil skjemme seg selv eller andre bort, vil fylle på med makeup eller bare drømme seg litt bort.

      

Hvis du lurer på hvilken merker Fredrik&Louisa fører, kan du ta en titt her. Jeg gleder meg allerede til neste besøk, og kjenner jeg meg selv rett blir det ikke mange dagene til.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *