FRIDAY-YAYAY

Reklame: Inneholder annonselenker og sponset produkt

Musikk på ørene og jeg sitter på det stedet der jeg har mest konsentrasjon og inspirasjon til å jobbe. Jeg føler det er så utrolig deilig å være i gang med boken, ikke minst føle at jeg har fått en ro over meg som jeg ikke har opplevd før. Har en tanke om hvorfor dette endelig har snudd for meg, og skal fortelle dere om det i et eget innlegg. Føler meg utrolig takknemlig for dette og håper det fortsetter sånn for alltid! Er så deilig å ha en fin flyt, være inspirert og motivert. Det unner jeg alle! Hva enn man vil i livet, så får man det til om man vil nok og handler riktig. Etter jeg hadde jobbet i går dro jeg hjem og leste i en bok om ei dame som har blitt et forbilde for meg, tok fotbad og tok livet med ro. Sånne dager har jeg synes har vært litt kjedelig før, men nå elsker jeg det –kjenner jeg vil ha mer av det og jeg nyter det så innmari!

Jeg skal sitte å jobbe frem til jeg tar helg (selv om jeg vil jobbe litt i helgen også). I kveld skal jeg på en fest jeg er invitert på, og blir det halvparten så gøy som i fjor er jeg kjempefornøyd. Det var nemlig så gøy! Fin måte å starte helgen med andre ord, selv om jeg er påpasselig så det ikke går utover dagen i morgen. 🌼

Sko: Vagabond / HER
Kjole: Zara / Lignende HER og HER
Solbriller: Saint Laurent / HER

Ei superhappy jente som har vært på Fredrik & Louisa sin flagship store, som forøvrig åpner i dag. Hurra! Luksus, og jeg har forelsket meg helt i de nye oppdagelsene jeg har gjort fra butikken. Blant annet pads som renser ansiktet, en sommerlig parfyme og et deilig serum, som jeg har brukt både i ansiktet og på føttene –som nå er silkemyke. Man kan si hva man vil, men jeg synes produkter gjør så mye med selvfølelsen når man føler seg fresh av å bruke de.

   

Ønsker dere en herlig fredag og enda bedre helg! NYT 💛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *