HELG HAR FÅTT EN NY BETYDNING

Jeg har skrevet så mye i det siste at da fredagen kom hadde jeg trykkende hodepine fordi jeg hadde konsentrert meg så mye om boken. Da var det godt å senke skuldrene og ta seg en liten fest! Selv om det ble en tidlig kveld var det både gøy og hyggelig. Helgene har den siste tiden fått en ny betydning for meg, for i ukene er det en ting som er førsteprioritet. Skriving! Skal man lykkes og oppnå noe kan man ikke farte rundt i sus og dus, ikke ha struktur og rammer rundt seg. Nå får jeg dårlig samvittighet om jeg ikke skriver, før hadde det vært dårlig samvittighet for å ikke strekke til for alt og alle. Når helgen og fritiden da kommer er det spesielt godt (og viktig) å koble av og samle energi! Om det er med nære og kjære som jeg vet motiverer og gjør meg glad, eller om det er i eget selskap.

Her kommer et lite dryss fra fredagens Junkyard-fest:


Vi samlet oss først på hotellrommet til Anna som endelig var i byen! Har ikke sett henne siden i fjor sommer, så det var gjensynsglede. I går var jeg ikke dårlig, men klarte ikke å gjøre annet en å være hjemme, slappe av og senke skuldrene. Uthvilt og inspirert i dag! Søndagen skal brukes godt, og så gleder jeg meg til mandag og enda flere boksider også. God søndag så lenge!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *