NY UKE OG NYE MULIGHETER

Mandag, ny uke og nye muligheter! Har blitt så glad i denne dagen jeg, selv om jeg er veldig glad i å sove ut også. I dag måtte faktisk Julia komme å vekke meg, og hun skjønte nok lite da hun så at en iskaffe lå med meg på hodeputen. Dere skjønner, jeg er helt avhengig av iskaffe (den uten sukker, de andre blir alt for søte), og da jeg våknet i dag tidlig klokken 06.00 var det rett til kjøleskapet å hente seg en iskaffe og nyte i senga mens jeg skrev på boken. Men så innså jeg at alarmen ikke hadde ringt og at jeg hadde våknet av meg selv en time før tiden. Haha. Da tok jeg meg en time til på øyet, som plutselig ble litt mer. Så glad er jeg i iskaffe at det er det første jeg tenker på når jeg våkner. Nå er den inntatt og jeg sitter å jobber fra kafeen, en liten oppdatering her mellom bokskrivingen.

Et litt for kjedelig antrekk for en dag som denne, men jeg tenkte noe som var behagelig å sitte og jobbe i! Meldt 25 grader også, så det er bare å være produktiv med skrivingen så jeg kan dra hjem og nyte litt fra terrassen (og bytte klær). Siste helsvarte antrekket jeg bruker før til høsten. Ler meg forresten ihjel av det siste bildet under her. Noen ganger har jeg noen ideer, som kanskje ikke er så gode som jeg tror de er, haha. Møtte jo bare prøve dette som jeg har sett på x antall Instabilder!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *