SUMMER VIBEZ

Reklame: Inneholder annonselenker

Hei! Gårsdagen var så deilig, sier kanskje seg selv når det er 25 grader, blå himmel og stor sol. Altså, livet nå om dagen føles godt! Sånn bortsett fra at jeg gjerne skulle ha fått til å sole meg samtidig som jeg sitter å skriver på boken, men det er litt vanskelig for da ser man ikke skjermen, og at jeg gjerne skulle vært sosial samtidig som jeg er i min egen skriveboble, men det blir enda mer vanskelig. Julia i går bare «June, nå er jeg drittlei av at du sier du har dårlig samvittighet, nyt livet!». Har kanskje nevnt det to ganger, men det var to ganger for mye, haha. Sånn går det når man vil være flink (og det føler jeg meg), skulle bare sett at dette prosjektet blir ferdig raskest mulig. Jeg får ha litt is i magen og kjenne at jo mer tid jeg investerer i det, jo deiligere blir det å bli ferdig. Klarte å nyte det etter kommentaren hennes i går, faktisk så mye at jeg glemte telefonen og klokken. Vi brukte hele kvelden på terrassen med reker og godt tilbehør. Nammis! Langt fra siste gang det blir en sånn dag som blir til sen kveld 💛 🌼🍸☀️

NELLY har 50 % på en rekke fine klær nå! Jippi!

Perfekt tidspunkt å kjøpe favoritter til sommeren.
Her er noen av mine favs:

1: HER      2: HER      3: HER

4: HER     5: HER     6: HER

7: HER     8: HER     9: HER

10: HER     11: HER     12: HER

13: HER     14: HER     15: HER

Her fra søndagens kos på løkka! Ordentlige sommervibber disse dager, og sånn kan det bare fortsette 💛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *