FRA DEN GAMLE MACBOOKEN

Hei dere! Det føles nesten rart å oppdatere bloggen etter så mye bokskriving. Håper dere kan være litt tålmodig med meg til jeg er ferdig med boken, for jeg skal nemlig bli helt ferdig med hele boken i løpet av juni. Da skal alt gå videre til forlag. Helt merkelig å tenke på at jeg har kommet meg så langt nå. Aldri før har jeg vært så nær. Det beste av alt er at jeg føler det er velskrevet (det skulle vel kanskje bare mangle, men jeg tar det ikke for gitt siden jeg kan være så kritisk til meg selv). Sitter med en sånn stolthetsfølelse. Målstreken er et steg nærmere for hver dag. Dette blir min store drøm som går i oppfyllelse og jeg kan nesten ikke vente til jeg får stå med min aller første bok i hendene. Håper dere også gleder dere til resultatet! Innimellom bokskrivingen har jeg virkelig kost meg i sommerværet. Tatt årets første bad, solet meg, vært med venner og familie, rett og slett hatt kosedag etter kosedag.

Etter skrivingen i dag fikk jeg lyst til å se gjennom den gamle MacBooken min. Den har jeg ikke åpnet på et år, og jeg måtte le for meg selv mens jeg så gjennom de gamle minnene. Her er tre bilder fra sommeren for tre år siden. Det var tider det også, selv om jeg er glad det har vært en personlig forandring med årene og jeg har blitt mye mer selvsikker.    

Håper alt er bra med dere! Dette har forresten vært en skikkelig bra mandag, og jeg kan nesten ikke vente til tiden fremover. Neste halvår skal bli så bra med reiser (alt er for all del bra nå også) og forhåpentligvis boklansering om alt går på skinner fremover. Jeg krysser alt jeg har for det, står hvert fall ikke på motivasjonen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *