MINE SOMMERPLANER

🥝 Nummer én er å skrive ferdig boken! Jeg har aldri vært så nær. Skal sende inn til et forlag innen juni, så her er det bare å få ordene ned på tastaturet raskest mulig. En regel er likevel kvalitet foran kvantitet. Jeg kommer ikke til å sende det inn uten at jeg er fornøyd og stolt, men det blir jeg om det fortsetter like bra som det er nå –og det skal det selvsagt gjøre!

🥝 Besøke festivaler! Noen er spikret, andre er jeg åpen for. Gleder meg spesielt til Stavern-festivalen, for der har jeg aldri vært før, men det ser helt magisk ut der. Blir også Findings og muligens Strømstad. Jeg har vært på Palmesus og Slottsfjell noen år på rad nå, og man skal ikke se bort fra at jeg kaster meg på i år også, men dette ser jeg an. Spørs hvordan ting ligger an med boken (om jeg fortjener det, haha). Ellers er jeg jo ganske spontan og impulsiv av meg, disse festivalene har aldri vært planlagt i lang tid i forveien med meg, men jeg har kastet meg på og booket hotell osv uken i forveien.

🥝 Sånn det ser ut nå blir det norsk sommer (kanskje noen turer over grensa bare). Reisene utenlands tar jeg igjen i slutten av august og september. Jeg og tre venninner booket flybilletter til Los Angeles i januar, og nå er det plutselig bare to måneder igjen. På reisen tar vi en roadtrip til Vegas og så skal vi besøke Grand Canyon også. Herlighet som jeg gleder meg! Neste reise skjer bare seks dager etter at jeg er hjemme fra USA og går til rødehavet for luksuscruise. Altså, ikke rart jeg gleder meg til ALT som skjer fremover.  

🥝 Dra hjem til Tomrefjorden. Der blir det familietid og kos med de beste hundene jeg vet av. Skal også bestige mange fjelltopper! Elsker å gå på fjellet, og ikke minst ha muligheten til å være rett i nærheten av sjø og fjell. Føler meg heldig som er oppvokst i slike omgivelser.

🥝 Være flink med kosthold og trening! Det er så lett at sommer blir en tid der det er mange utskeielser, men jeg orker faktisk ikke, haha. Er supermotivert til å komme meg tilbake til der jeg var før sommeren 2016 (da jeg ble syk og begynte på medisin, sååå, kanskje jeg når det målet før LA også).

🥝 Lese mange bøker, samtidig som jeg blir brun! På dager der solen trykker som mest, er det utrolig deilig å ligge på terrassen eller i nærheten av et kjølig vann, og i stedet for å bare ligge der liker jeg å lese samtidig. Slår liksom to fluer i en smekk da!

🥝 Sykle, MYE! Hadde nesten glemt hvor fint det er å sykle. Jeg fikk meg sykkel til byen for under en uke siden, og det har allerede blitt flere turer med den, og flere skal det bli. Kommer seg til og med raskere frem enn med kollektiv til enkelte destinasjoner.

🥝 Begynne på bok nr. to. Når første boken er ferdigskrevet, er ideen til den andre allerede klar. Regner meg jeg har en periode der jeg har dialog med forlag om den første boken, samtidig som jeg skriver for meg selv på andre boken. Denne blir nok ikke utgitt før i 2019, men godt å ligge litt i forveien uansett.

🥝 Jeg har begynt å praktisere selvrealisering og selvutvikling hver eneste dag. Det gir meg så utrolig mye! Litt krevende i starten siden man må endre mye av tankegangen osv, men det er så verdt det i forhold til hva det gir. Dette skal jeg praktisere sommeren gjennom også, og forhåpentligvis hele fremtiden. Noen venner av meg er også på dette, så gøy å snakke om det i fellesskap også.

🥝 Nyte, leve og være lykkelig! Det er det aller viktigste, og jeg kjenner meg så utrolig privilegert om dagen. Er så heldig som har så mange fantastiske mennesker, ressurser og mål i livet. Det føles bra. Veldig bra, og mer enn det også. Sommeren 2018 skal bli fantastisk, og jeg gleder meg til det som er i vente!

HVA ER DINE SOMMERPLANER?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *