SOMMERDAGER SOM GLIR OVER TIL SOMMERNETTER

Av en eller annen grunn synes jeg det er mye lettere å skrive på boken enn her på bloggen om dagen, men jeg prøver. En oppdatering fra helgen er nemlig på sin plass! Har jo endelig fått meg sykkel til byen, og det er så mange nye steder jeg oppdager på veien. Innser at snart syv år i Oslo ikke har gjort meg så kjent som jeg har trodd. Har syklet uten mål og mening, og plutselig har jeg lagt bak meg mange mil og funnet steder som jeg må utforske nærmere. I går dro en gjeng med venner til en strand ingen av oss har besøkt før. Slikket sol, badet og hoppet fra stupetårn. Etter det satt vi oss på terrassen vår for å spise sushi. På kvelden ble det nye mil bak beina, og jeg måtte stoppe opp for å nyte den fine solnedgangen. Fant også en ny badestrand som må besøkes i løpet av sommeren. Lørdagen ble forresten en sånn sommerdag jeg beskriver over – dans og moro til neste morgen. For en følelse å kunne rusle hjemover uten å fryse fordi det er tropenatt. Magisk!

Nå sitter jeg å skriver på boken – solen frister den også, men trives godt i denne tilværelsen også. Håper dere får tid å nyte dagene, og så får vi alle krysse fingrene for at sommeren fortsetter som det her. Blir så glad og inspirert av det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *