VIL DU VÆRE MED OSS PÅ LUKSUSCRUISE?

Reklame

En drøm skal gå i oppfyllelse!

Jeg og Julia skal luksuscruise, og håper du vil være med oss! Vet ikke hvor lenge jeg har drømt om å dra på cruise, og nå skal det snart skje. Endelig! Føler en enorm lykke- og frihetsfølelse av å være på havet, og hva er vel bedre enn å tilbringe dager på bølgen blå i et luksuscruise? Tror ikke noe kan slå den følelsen. Det skal ikke bare være late dager med solslikking på dekk, men også en rekke morsomme aktiviteter.

Destinasjon er Rødehavet, og reisen er 15. – 22. september (fra lørdag til lørdag). Det er kun 23 plasser om bord, så her er det førstemann til mølla. Vi skal kose oss gløgg med en 5-stjerners kokk ombord, snorkling med delfiner, dykkekurs og kitekurs – som du faktisk får rabatt på om du booker samme reise som oss. Om du ikke er fristet nok allerede, så er båten 45 meter lang, og er den mest luksuriøse som finnes i område. Den har fire dekk og masse plass til å være sosial i mengden eller om man vil trekke seg tilbake og nyte for seg selv. Alle måltider, snacks og frukt er inkludert i prisen.

Her får man nyte en fantastisk ferie, samtidig som man får en rekke nye opplevelser på en uke. På nettene kjører båten til de fineste ubebodde øyene, slik at vi våkner opp til turkist vann og de beste stedene for både kiting og bading. Jeg gleder meg så innmari, og vet at dette blir en opplevelse som vil vare livet ut. Håper du vil være med oss på reisen og opplevelsen!

Cruiset inneholder blant annet:

🏝 Syv overnattinger
🏝 Frokost, lunsj og middag + godt utvalg av drikke (en alkoholenhet til måltidene er inkludert)
🏝 Transport til og fra flyplassen
🏝 Wi-Fi, tv og utendørs kino
🏝 30 minutters massasje
🏝 Stand ut paddling (SUP) og annen vannsport (blant annet wakeboard og tuber)
🏝 Snorkle- og dykkeutstyr
🏝 Vannsklie og vannpolo-bane
🏝 Beachvolleyball og fotball
🏝 Boblebad og badstue
🏝 Håndklær og badekåpe
🏝 Redningsbåt (for de som kiter)

Priser:

🌼 7 dager: Dobbellugarer med enkeltsenger. Totalt 13 500,-
🌼 7 dager- suite med dobbeltsenger. Totalt 14 500,-
🌼 7 dager- king- suite med dobbeltsenger. Totalt 15 000,-

Book reise og les mer her.

Bilder hentet fra Pinterest og Campfluid.

Håper du vil bli med på denne opplevelsen sammen med oss! Jeg og Julia er utadvendte og inkluderende, så ikke vær redd for å dra alene om du ikke får med en venn eller to. Er helt sikker på at det blir en fantastisk gjeng som drar sammen og får oppleve Rødehavet på sitt beste, samtidig som vi skaper fantastiske minner sammen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *