FRISTENDE SOMMERSALAT

God onsdag! Varme, tunge måltider frister ikke like mye i varmen, derfor har det blitt mye av friske salater den siste tiden. Vil tipse dere om den jeg lagde i går, for den var i min munn fantastisk. Som oftes mikser jeg bare det som er liggende i kjøleskapet og følger ikke noen oppskrift slavisk. I går gikk jeg i butikken og fant på min egen oppskrift ut fra hva som fristet der og da. Kombinasjonen var nydelig, og ble til en sommersalat jeg skal lage flere ganger. Fargekombinasjonen gjør det enda mer fristende også! 💚

Dette trenger du:
🥗 Salatblanding (jeg brukte middelhavs mix fra Bama)
🥗 Jordbær
🥗 Chevre
🥗 Spekeskinke
🥗 Edamamebønner
🥗 Avocado
🥗 Agurk
🥗 Balsamicoeddik

I dag skal jeg bare sitte bak skjermen for å skrive. Det føles godt og er det eneste jeg vil akkurat nå, selv om solen varmer godt gjennom vinduene her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *