EVIG OPTIMIST

Woop! Håper alt er bra med dere og at helgen har vært fin. Denne helgen føler jeg har hatt litt av alt. Venner, sol, bading, drinker, skriving og avslapping. Besøkte faktisk Hovedøya for første gang, og tenk at jeg ikke har vært der før nå. Er jo så mange steder i Oslo det er fint å besøke, men jeg har alltid trekt meg til selve bykjernen og ikke så mye utenfor. Dumt av meg, for da har jeg gått glipp av en hel del. Haha.

I dag har jeg vært på biblioteket hele dagen, og jeg føler det er på tide å komme meg ut for å lufte hodet snart. Skriving er både spennende og gøy, men også ganske krevende når man bruker alle hjerneceller på å være konsentrert, kreativ og fantasifull. Haha. Første personen jeg møter (som jeg kjenner) etter en sånn dag får se meg med munndiaré, for jeg har så mye på hjertet etter en lang skrivedag. Nå har jeg sendt over en del kapittel til ei venninne, og er så spent på hva hun synes. For hver time er jeg et steg nærmere, og det er så stor motivasjon det. Snart der nå. Hilsen optimisten.

Denne uken skal bestå av det akkurat samme som jeg gjør nå, så jeg må nok tenke litt utenfor boksen for å finne på noe til dere. Være litt kreativ her også, så dere ikke går alt for lei av at jeg bare sitter på biblio og skriver liksom. Skal nok finne på noe!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *