GRØNT ER SKJØNT

Reklame: Invitert til event

I går startet dagen på en litt annen måte! Hairport åpnet sin første grønne salong på St.hanshaugen, så der kom vi inn i en skjønn, grønn og behagelig oase 🍀  Med grønn menes at de tenker på miljøet og tar vare på det. De har naturlige produkter som er vegansk og inspirert av naturen. Emballasjen kan fylles opp igjen i salongen, så man slipper å kaste det (består selvsagt av resirkulert plast også). Har jo blitt mye mer bevisst på miljøet selv i det siste, og som søsteren min sier «kan ikke skjønne at folk har samvittighet til å ikke ta vare på og tenke på miljøet.» Det er sånne små ting som kan gjøre store forskjeller, så derfor vil jeg virkelig anbefale hårpleieserien Source Essentielle fra L’oréal Professionel. Den selges i den nye salongen!

Venninne og UI-kollega Kaya jobber der, så hun stylet meg med en fin fiskebensflette 🍀 Grønn smoothie og en kaffekopp ble det også, før turen gikk videre!

Fin start på dagen før jeg dro til biblioteket for å skrive. Når hodet føltes helt «ferdig»  ble det pause i sola på terrassen, og så avsluttet jeg dagen med en sykkeltur.  Søvn er høyst nødvendig om dagen, så unnet meg å sove til jeg våknet i dag før jeg startet på dagens gjøremål. Godt i blant det også! Nå er det å dykke hodet nedi skrivingen igjen. Klem til dere!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *