168 TIMER FORAN MEG

Bobla mi, jo den består av å være helt i meg selv, inni en tekst eller fem samtidig. Lese og gjerne bli inspirert av noe. Ta et dypdykk inni det igjen, koble av alt utenfor av og være der helt for meg selv. Med alle følelser og tanker. Sånn sitter jeg om dagen, noen ganger netter også.

På fredag skulle jeg avslutte skrivingen litt tidlig. Sånn gikk det jo ikke, men jeg koste meg sånn. Følte jeg ville være der, egentlig mye lengre også. Men så dro jeg derfra på ettermiddagen en gang, tenkte det var på tide og gjøre meg klar for konsert. Så rakk jeg konserten sånn akkurat. Fikk festivalstemning og vennekos samtidig. På lørdagen var det også tid for sosialt. Astrid feiret bursdagen sin (27 år i dag, hurra) og Julia hadde innflytningsfest i sin utrolig fine leilighet. Veldig gøy og jeg slo meg løs med resten av gjengen. Greit for at jeg ikke skal isolere meg helt (ikke at jeg er bekymret for det), men viktig å kunne koble av litt også. Få andre impulser enn jeg gjør i eget selskap.

Denne uken hadde jeg egentlig tenkt å dra tidlig hjem til Vestlandet, men uken har fylt seg opp og det skjer noe hver dag. Skriving, møter, research og flere oppturer. Nå blir turen hjem på fredagen, til familie og venner, hunder, fjell og sjø. Herlighet som jeg ser frem til det også.

Denne uken, og disse 168 timene skal blant annet bestå av:
(nevner ikke skriving, for det blir gjentagende hver dag)

Mandag: Middagsmøte med Julia og en samarbeidspartner. Et overraskelsesarrangement, og siden dette er en overraskelse vet jeg ikke hva mer som skal skje annet enn at jeg må møte opp.

Tirsdag: Frokostevent, møte og spille inn ny videoblogg med Julia.

Onsdag: Starter dagen med møte før jeg drar for å jobbe på biblioteket. På ettermiddagen står det musikk og festivalstemning på planen. Gleder meg skikkelig til å få med meg OverOslo med ei god venninne!

Torsdag: Møte med lege, sosionom og sykepleier som research til boken.

Fredag: Avslutter med et møte før jeg drar hjem til Vestlandet.

Helg: Mye kos med familie og venner + en fjelltur eller to!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *