TØR DU Å FØLGE DRØMMEN?

Tidligere i dag leste jeg blogginnlegget til Isabella Lövengrip, også kjent som Blondinbella. «11 bolag på 11 år». Kjente jeg fikk en utrolig stolthetsfølelse på hennes vegner. Hun startet sitt første selskap da hun var 16 år, nå er hun 28 år. I motgang og medgang har hun våget å ta sjanser. Uansett hvordan det har gått, har hun tatt med seg all lærdom og erfaringer videre. Hva enn folk har sagt, har hun gått sin egen vei. Hvor står hun i dag? Flere av selskapene er fortsatt oppe å går. I år omsetter selskapene for 125 millioner kroner og gir lønn til 60 personer. Det startet med en blogg, nå er det business. Stor business, og hun er en inspirerende karrierekvinne.

Det er mange eksempler på mennesker som har fulgt drømmen. Som har startet med ingenting, og vokst seg større enn forventningene. Det er så imponerende, og det står stor respekt av det. På veien møter man mange, kanskje fordommer og de typiske holdningene «skal du ikke ta sikrere veivalg i livet?». «Kommer du til å lykkes med det?». Skal man lykkes kan man ikke bli påvirket av slik. Selvsagt vil det være fornuftig å være realistisk og vite at man sitter på riktig kunnskap for å starte, men det er kjipt om man har det man trenger og likevel ikke tør. Å være gründer er selvsagt ikke for alle, men det er også utrolig mange som går for de sikre valgene i livet fordi de ikke våger. Jeg synes livet er for kort til det. Om man ikke lykkes, har man i det minste prøvd og man lærer mye på veien –det skal man også være stolt av. Misforstå meg riktig, jeg setter pris på alle former for utdanning og jobb, for vi er alle forskjellige. Poenget er at man kan gå glipp av mye om man ikke våger å følge drømmen.

Sitter du med en drøm eller en idé? Ikke la andre få påvirke deg, men følg hjertet ditt! Det kan være nå eller aldri 🌼

Dette settet har jeg blitt så glad i! Er dessverre utsolgt alle steder jeg har sjekket, men om du vil ha farger og multicolors, se HER. Så mye fint og sommerlig!   

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *