KLÆR OG INTERIØR PÅ SAMME STED

Reklame: Annonselenker (+ invitert på event)

God søndagskveld! Håper alt er bra med dere 💛 Selv har jeg kommet meg fra Oslo til Tomrefjord, og det slår ikke feil at jeg må bruke noen av de første dagene til å hente meg litt inn. Det var noe som skjedde hele forrige uke, så nå blir det godt å finne roen her på bygda og samle energi. Er spesielt hyggelig å komme tilbake når andre også har ferie og har tatt turen hit. Har absolutt ingen plan på hva som skjer eller hvor lenge jeg blir, og det er veldig deilig. 🙏🏻

Kameraet er fullt av bilder jeg ikke har fått dele med dere enda, og på tirsdag var jeg på frokostevent med Indiska. Bordet var dekket med levende lys i butikkens andre etasje, fristende frokost og godt selskap. Ble så positivt overrasket over hvor mye fint og sommerlig det var der. Både klær og interiør! Fikk lyst å dekorere i hjemmet og dekke bord til et stort selskap. Det får jeg ta igjen når jeg er tilbake i byen! To kaftaner og et par øredobber ble med meg hjem. Så behagelige å ha på, og jeg gleder meg til å ta de med meg til USA og cruise i Rødehavet.

Her er noen av mine favoritter som dere finner i nettbutikken til Indiska.

1: Hvit kaftan – HER     2: Aromabrenner – HER     3: Blå og hvit kaftan – HER     4: Timeglass-dekor – HER
5: Lykt – HER     6: Oransje og hvit kaftan – HER     7: Duftlys – HER     8: Drømmefanger – HER

_______________

Gleder meg til den dagen jeg har et stort, nytt hus som man kan innrede akkurat slik man ønsker selv. Det skal bli så fint det! Ser faktisk for meg til punkt og prikke hvordan det skal se ut, men noe kan selvsagt forandre seg med årene. Gleder meg til det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *