BOHEM

Forrige uke fikk jeg litt kvalitetstid med Glenn, som har begynt å blogge igjen etter en pause (hurra)! Vi sees jo ofte, men vi har faktisk ikke møttes bare oss to alene siden han flyttet til Oslo igjen. Vi spiste lunsj, knipset bilder og så tok vi turen opp til Julia som hadde disket opp litt av en middag. Savner de begge to nå som jeg er hjemme, men vi tar det igjen like fort når vi møtes igjen ❤️

Følte meg skikkelig bohem med den nye kaftanen jeg fikk med meg fra Indiska. Veldig behagelig å ha på, og så luftig at man ikke svetter ihjel. Håret i en dott og svære øredobber. Ikke sånn jeg vanligvis pleier å gå, men det er jo gøy å prøve seg på noe nytt. Følte selv jeg gikk litt ut av komfortsonen, selv om jeg trivdes med det!

Belte: New Look – HER
Bukse:
NLY Trend – HER
Sko:
Vagabond – HER
Øredobber: 
Indiska – HER 
Kaftan: Indiska – HER

Nå har jeg brukt litt tid foran dataen, så skal bevege meg ut en tur. Ha musikk på ørene og ta en fjelltur. Det er jo noe av det jeg savner mest når jeg er i hovedstaden (fjell og konstant ha utsikt til sjøen), så nå må jeg benytte muligheten mens jeg kan. Håper dere har hatt en fin start på uken! Klem ❤️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *