LIFE HAPPENS


Life Happens er en podcast av Bik Bok. Her intervjuer inspirerende kvinner om oppturer, nedturer og utfordringer livet har å by på. Forrige uke kom episoden med meg ut, og det føles selvsagt nakent og blottlagt. Likevel så viktig. Jeg har hørt alle episodene, og de har med varierte, men viktige tema. Fra entreprenørskap, alkoholisme, mobbing, å vokse opp som gatebarn og livet etter seksuelt overgrep. Sistnevnte er episoden med meg.

Egentlig føler jeg meg ferdig snakka om den delen av min historie, og blir jeg spurt om å la meg intervju om det sier jeg mye oftere nei enn ja. Denne gangen – siden det er Ane og Maria som intervjuer, og det er fra et annet perspektiv enn tidligere – sa jeg ja. Som jeg skrev i Instaposten min: Dette er selvsagt noe jeg skulle ønske jeg aldri måtte snakke om, men som vi likevel MÅ snakke om. Som vi sa etter innspilling, vi kunne sagt så mye, mye mer om det. Tenker selv at jeg kunne fått frem enda tydeligere at all form for seksuelle overgrep overhodet IKKE er greit, uansett hvordan det skjer. Tenker likevel dere skjønner oss, og at dette er en viktig episode. Har fått utrolig fine tilbakemeldinger, så tusen takk for det ❤️ Og takk til Bik Bok, Ane og Maria. Gleder meg til å fortsette å høre på denne podden!


Episodene kan høres her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *