NÅ ER DET BARE 10 PLASSER IGJEN!

   Reklame for CampFluid

Nå nærmer drømmereisen seg! Vi skal gå ombord på et luksuscruise og vet at de neste syv dagene skal gi en helt ny opplevelse. Det blir dager med sol, deilig temperatur og krystallklart vann. Alt er tilrettelagt for at vi skal få en magisk ferie, samtidig som nye opplevelser står for tur. Morsomme aktiviteter som snorkling med delfiner, dykkekurs og kitekurs for å nevne noe. En 5-stjerners kokk er ombord, og om nettene blir vi tatt til nye steder som er en drøm for øyet. Vi våkner opp til de fineste ubebodde øyene, så vi får mest mulig ut av dagene våre på havet. Herlighet som jeg gleder meg! 🏝🛥️☀️

Vet ikke hva jeg gleder meg aller mest til, for jeg ser frem til alt med denne reisen! Likevel er det noe med følelsen av å senke skuldrene og vite at nå er det ferie, og nye opplevelser venter i rad og rekke. Det er lite som slår akkurat det. I tillegg har jeg med bestevenninna mi, Julia. Det blir ikke bare en opplevelse for meg, men noe fint vi skal dele sammen og med alle andre som er med . Nå er det jo ikke mange plasser igjen, så om du vil sikre deg plass –gjør det NÅ. Håper du vil bli med å få en fantastisk reise med oss du også!

Som jeg skrev i dette innlegget, her er noe av det som venter oss:

🏝 Syv overnattinger
🏝 Frokost, lunsj og middag + godt utvalg av drikke (en alkoholenhet til måltidene er inkludert)
🏝 Transport til og fra flyplassen
🏝 Wi-Fi, tv og utendørs kino
🏝 30 minutters massasje
🏝 Stand ut paddling (SUP) og annen vannsport (blant annet wakeboard og tuber)
🏝 Snorkle- og dykkeutstyr
🏝 Vannsklie og vannpolo-bane
🏝 Beachvolleyball og fotball
🏝 Boblebad og badstue
🏝 Håndklær og badekåpe
🏝 Redningsbåt (for de som kiter)

Priser:

🌼 7 dager: Dobbellugarer med enkeltsenger. Totalt 13 500,-
🌼 7 dager- suite med dobbeltsenger. Totalt 14 500,-
🌼 7 dager- king- suite med dobbeltsenger. Totalt 15 000,-

Book reisen, og les mer her.

Det er bare to og en halv måned igjen nå, så jeg teller ned dagene!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *