MIN INDRE REISE

Reklame for Jeg ser deg-Akademiet

Dette året har jeg møtt noen fantastiske mennesker jeg ønsker å presentere dere for. Michael Winger og Guro E. Johansen. Sammen har de startet Jeg ser deg-Akademiet, som er en alternativ skole. Over 2o elever begynte i fjor, og jeg var så heldig at jeg fikk komme innom akademiet for å få en healing som utvilsomt ga resultater. Nå har de utvidet sitt tilbud for å gjøre det enklere for dere. Tilbudet er nå nettbasert og du kan starte når som helst! Kurspakken får du tilgang til ved å registrere deg og kjøpe den via hjemmesiden deres.

Michael møtte jeg gjennom en felles venninne i slutten av fjoråret. Han er kjent som medium i Åndenes Makt og vinner av «Den 6. sans». Han har skrevet tre bøker om temaet. «Jeg ser deg», «Døden er bare begynnelsen» og «Døden ble den nye starten». En utrolig varm og godhjertet person, som jeg er takknemlig for å ha blitt kjent med. Guro møtte jeg på Akademiet deres tidligere i år, og hun er ei sånn kvinne som man føler seg velkommen av med det samme. Energien og positiviteten hennes smitter over med det samme. Hun er også vinner av «Skjulte evner». I likhet med Michael er det ingen tvil om at Guro sitter på en unik kunnskap. Sammen er de et superteam, som har Akademiet sammen, holder foredrag, kurs og reiser. Er man interessert i det alternativet, er det ingen tvil hvem jeg råder til å få veiledning av –disse to!

Selv har jeg alltid følt en tiltrekning til det alternativet. For å nevne noe så mediterer jeg hver kveld før jeg legger meg, har lest en rekke bøker om det og har fått stor hjelp av healinger. Har også vært på kurs tidligere og blitt mer bevisst på hva kroppen signaliserer. Magefølelsen skal man virkelig ikke undervurdere og jeg føler meg mye tryggere på meg selv nå som jeg har gjort meg selv bevisst. Folk kan si hva de vil, men jeg er ikke i tvil –det har hjulpet meg, og det er absolutt verdt å gi det en sjanse om man sliter med noe.

Det kan være mange grunner til at man ønsker å ta nettstudier gjennom Jeg ser deg-Akademiet. Selv ønsker jeg å bli en bedre versjon av meg selv, og kunne koble av, være til stede og føle en indre ro. Dette kan jeg blant annet lære gjennom tankens kraft, mindfullness, meditasjon og etikk for å nevne noe av det vi skal gå gjennom på skolen. Selv vil jeg bruke det i hovedsak for å være mer til stede i meg selv når jeg skriver og utelukke andre forstyrrelser, noe en av fjorårets studenter også ønsket -og opplevde at hun fikk. Men hvem vet, dette kan også åpne helt andre, spennende dører!

Jeg gleder meg til å starte på denne reisen, og håper dere også synes det er spennende! Jeg kommer til å oppdatere dere regelmessig om denne reisen det kommende året. 🌸 Fortalte om dette til Julia for noen dager siden, og hun sa med det samme «å dette vil jeg også gjøre», kanskje det kan være noen av dere som henger dere på oss også? Du finner alt du ønsker å vite på hjemmesiden til Jeg ser deg-Akademiet, men kontakt de gjerne på post@jegserdegakademiet.no om du har spørsmål!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *