SMØLA

Jeg har kommet til Smøla, og jeg liker denne øya så utrolig godt. Her har familien feriehus og det er virkelig idyll, spesielt nå som himmelen er knallblå og solen stor. Har kost meg som bare det siden jeg kom i går, og jeg skal fortsette å være her til ubestemt tid. Har følt litt på at jeg har vært her for lite de siste årene, men nå får jeg tatt igjen litt. Har en helt annen ro her, så tenker det er perfekt for å skrive på boken 🌼

Kaftan: Indiska / HER
Sandaler: Isle Jacobsen  / Lignende HER

Forresten veldig hyggelig at jeg har noen følgere herfra! For de som er lokalkjent på øya, så er bildene fra Hopen Brygge der vi spiste middag i dag. Tok turen til Veiholmen for dessert etterpå. Blir uten bil her, så tenker det blir noen sykkelturer dit i løpet av uken. Ser virkelig frem til å tilbringe en del tid her, og det skal jeg gjøre det beste ut av 💛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *