HVA SOM SKJER PÅ TO ÅR

For to år siden var jeg også her. Her på Smøla. Det fikk meg til å tenke på hva som har skjedd siden sist. Jeg kan se at det er den samme jenta som sitter der, bare med litt mer barnlig ansikt og litt lengre hår. Det er likevel så lite i forhold til alt som har faktisk har skjedd siden det. Jeg hadde store drømmer da, og har store drømmer nå, likevel er jeg mer nå. Mer meg, i tillegg til at jeg har lagt mer bak meg.

Ikke mange dagene etter at disse bildene ble tatt stod jeg foran Stortinget. Delte bittelitt av historien min og hva jeg hadde på hjertet. Så reiste jeg rundt om i verden i tre måneder. Fikk vokse mer, oppleve mer og se mer av denne o’ store verden. Kom tilbake, følte meg klar til å starte noe. Hele året i fjor brukte jeg på det. Det er fortsatt med meg. Nå har jeg tatt sjansen på å starte en annen drøm. En drøm som har vært med meg så lenge jeg kan huske. Det er litt skummelt, for jeg vet jo ikke om jeg lykkes. Likevel tar det ikke fra meg drømmen og iveren. Det står der støtt. Nå er jeg her takket være det. Alenetid og bokskriving er akkurat det jeg ønsker meg nå. Kunne ikke drømt om et bedre sted å tilbringe alenetid, for her kan jeg kjenne frisk sjøluft i det jeg går ut av døra. Kjenne på glede og harmoni. Det er godt å være her, og det er som et avbrekk jeg aldri før har hatt. Alene på en øy, og jeg liker det.

Om to år er jeg nok her igjen. Det er sommer da også, og jeg er her fordi jeg liker å være her. Spesielt på sommeren. Da er jeg ikke 25 eller 27, men 29 år. Lurer på hva som har skjedd frem til da. En bok skal være utgitt, kanskje to eller tre. Ellers vet jeg ikke, for jeg har ikke lagt andre planer. Forhåpentligvis reise mye. To reiser vet jeg om allerede. Ellers tar jeg alt som det kommer, og er åpen for alle positive overraskelser. Det jeg vet, er at jeg gleder meg til fortsettelsen, og jeg tror det blir fint.

2 kommentarer

  1. Fineste sted på jord! Sundet og «Sundkjæften» Lykke til med fremtidige prosjekter Mvh Smølaværing.

    1. Hjertelig takk <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *