TILBAKEMELDINGEN PÅ DENNE STORIEN RØRER MEG

God onsdag, dere!  I dag har jeg ikke låst meg inne for meg selv, men faktisk møtt litt folk her på øya. Det har vært hyggelig! Resten av dagen skal jeg derimot bruke foran skjermen. I natt en gang fikk jeg det for meg at jeg skulle lage sånn «høydepunkter» på Instagram. Startet med «om meg», og fikk så fine tilbakemeldinger at jeg ble skikkelig rørt. Vil dele det her med dere også, når jeg først la litt tid i det.

Tenkte det kunne gi et litt bredere bilde av meg. Hvem June er. Føler min Instagram-konto kan se overfladisk ut ved første øyekast, men på denne måten får jeg vist mer, flere sider og at jeg ikke er så overfladisk som det kanskje kan se ut til. Så får de som følger meg også bli bedre kjent med meg. Skal lage til flere slike høydepunkter på Instagram med «tekster», «reiser», «blogg» og forhåpentligvis en dag «bok» også. Det kommer etter hvert, noe om ikke så lenge, og sistenevnte er jo vanskelig å si, men håper det ikke blir aaaalt for lenge det heller. Hihi, tålmodig, men likevel litt utålmodig kjenner jeg!

INSTAGRAM: JUNEHOLM

Nå skal jeg dykke hodet i boka igjen! Nyt kvelden videre 💛  

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *