SOMMERSMILET HOS BEAUTY BY NATURE

Reklame

🌼 SOMMERKAMPANJE PÅ TANNBLEKING 🌼

I sommer får du tannbleking hos Beauty by Nature for 990 kroner (behandlingen er uten risiko og bivirkning).

Her kommer en anbefaling til dere! Allerede på ungdomsskolen startet jeg å gå til hudpleier, og har regelmessig gått til salonger i ettertid for meg å freshe opp. Det føles godt å ta vare på seg selv. Nå har jeg begynt å gå til Beauty by Nature, som er en ny, moderne og flott klinikk i Oslo. Nærmere bestemt Niels Juels gate 70 A. Dro ditt første gang tidlig i vår for å bleke tennene. Ble utrolig fornøyd med resultatet, og i juni dro jeg og Julia tilbake for å gjøre oss ekstra sommerklar.

Beauty by Nature tilbyr en rekke behandlinger, som blant annet:
▫️Ansiktsbehandlinger
▫️Rynkebahandlingere
▫️Tannbleking
▫️Laserbehandlinger
▫️Hårfjerning
▫️Filler
▫️ Microneedling

Visjonen deres er å fremheve naturlig skjønnhet ved hjelp av deres kompetanse og erfaring. Teamet består av kosmetiske sykepleiere og leger som er lidenskapelig opptatt av faget og det viktigste -at kundene skal føle seg trygg, ivaretatt og fornøyd. Behandlerne har lang erfaring, og en av de som jobber der har jeg gått til tidligere, før Beauty by Nature ble til. Siden jeg var så fornøyd med resultatet, føltes det naturlig å begynne å gå til den nye salongen. Om man ønsker hudbehandlinger som bedrer hudkvaliteten, redusere aldringstegn og fine linjer, bleke tenner, ta laser eller permanent hårfjerning er dette stedet å besøke. Jeg ser frem til neste besøk allerede, for her er det alltid hyggelig å komme innom!

Beauty by Nature tilbyr en rekke behandlinger og fører kvalitetsprodukter som er nøye utvalgt. De tilbyr kun behandlinger og produkter fra seriøse aktører, hvor de er trygge på hvor de er produsert, hva de inneholder og hvilken effekt som kan forventes. De er også nøye med å velge produkter med lavest risiko for bivirkninger. Er med andre ord ikke redd for å anbefale klinikken videre, for er sikker på at andre besøkende også blir fornøyde!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *