FERIEN ER OVER FOR NÅ

Inneholder annonselenker:  Nelly.com

God onsdag 😄 Har bestemt meg for at bloggferien er over for denne gang! Blir alltid sånn – og ser jeg ikke er den eneste – som har litt andre prioriteringer på sommertid. Det tror jeg er både sunt og bra! Nå er det på tide med hyppige oppdateringer igjen her. Mye tid foran skjermen har jeg likevel brukt, men da ikke på internett, men foran et dokument som fylles med ord. Fikk senest spørsmål i går «du tar deg ikke ferie når du er hjemme, du?» Avkobling har jeg likevel fått mye av. Har hatt det utrolig fint på Smøla, men dro hjem til Tomrefjord for to dager siden. Greit å tilbringe litt tid med venner og familie her også. I kveld skal jeg på hyttetur til fjells med jentegjengen, og ser veldig frem til det! Retur til Oslo er foreløpig ubestemt, men kjenner jeg begynner å savne Oslo etter en måned på Vestlandet, men det blir ikke helt med det første. Skal nyte det her litt til! 🌼

50 % rabatt på lignende cardigan – HER

Cardigan: ONLY (lignende til 50 % rabatt her)
Topp: Only (lignende her)
Jeans: Lee
(tilsvarende til 39 % rabatt her)

Hva gjør du i ferien? Håper du nyter det til det fulle og koser deg skikkelig –fordi du fortjener det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *