FRED TIL FJELLS

Fem jenter til fjells, og det gjorde godt! Det har blitt en årlig tradisjon, og den håper jeg vi kan ha i mange, mange år til. Kvalitetstid med hverandre, i litt andre omgivelser enn vi vanligvis pleier å ha. Vi satt lenge rundt bordet i går kveld. Hev ikke maten innpå, men nøt den –sånn vi egentlig burde gjøre hver gang. Vi så på utsikten, som at vi ikke hadde sett den samme utsikten i fjor og året før der igjen. Vi pyntet oss ikke, men hadde sånne klær som er alt for behagelig å ha på. Så er det denne luften, som er helt spesiell til fjells. Så frisk og ren og god. Ikke rart vi sov godt, og det til langt utpå formiddagen. Vi satt lenge rundt bordet i dag tidlig også, som at det ikke var noe som ventet på oss etter frokosten. Men så var det det. Vi dro ned fra fjellet, men skulle helst hatt det sånn mye lengre. Fordi fjellet, hytta og venner er så fint.

Vi må huske disse stundene og ta vare på de. Spesielt når stress og jag kan virke altoppslukende. Da kan vi tenke tilbake og glede oss til neste gang.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *