SIDEN SIST

I Oslo er det sol og sommer. Her er det bare overskyet og regn. Gjør det beste ut av det, så i dag har jeg både skrevet og forberedt USA-reisen i slutten av august.  Bare en måned igjen, så er jeg der. Det blir så bra!

Siden sist har jeg vært i Kristiansund for å besøke Hedda. Jeg husker ikke helt hvordan vi ble kjent, men møttes gjennom blogg for en del år siden og har holdt kontakten siden. Nå er det to år siden sist møte, så det var virkelig på tide. Skal ikke bli like lenge til neste gang! Ble en overnatting i byen, og det var så fint å være der. Denne ferien har gått raskere enn noen gang, men tror jeg sier det vært år 😋 I går tok jeg og Tomrefjord-jentene turen til Ålesund for en roadtrip og spise middag. Det var fint det også!

Har vært forkjølet i over en måned, men siste tiden har det bare blitt verre og jeg har fått bihulebetennelse og vond hoste. Planen i dag er derfor bare å holde seg inne, i håp om at det blir bedre dette. Er så leeei, men skal ikke klage her! Vil bare kjenne at allmenntilstanden er normal, for blir ganske redusert av det her 🐒

Har noen reisetips til Los Angeles og Las Vegas? Det taes i mot med stor takk! 

2 kommentarer

  1. Anbefaler Luxor hotel i Las Vegas 🙂

    1. Tusen takk for tips 🙂 Skal sjekke ut det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *