DET BESTE JEG VET PÅ DAGER SOM DETTE

FOR EN DAG! Endelig kom sommeren tilbake her også ☀️ Nydelig sol, og da kan man ikke gjøre annet enn å nyte. Har utnyttet dagen til det fulle. Jeg, Astrid og Inga-Sofie tok turen til Helsetnakket på Vikebukt for å få oss en fjelltur. Etter det ble det bading og solslikking i Flatevågen. I kveld skal vi ut på tur med kajakkene. Gleder meg til det også! Dette er en sånn dag jeg håpet på før jeg reiste fra Østlandet til Vestlandet for ferie, og i dag har jeg virkelig fått nyte naturen og omgivelsene her til det fulle –og det i godt selskap 💕 Tok med kameraet og angrer ikke på det når jeg ser bildene!


En tur jeg virkelig anbefaler! Ikke for bratt, men likevel grei stigning. På toppen er det helt fantastisk utsikt også, og man ser utrolig mange fjorder. De to siste bildene er fra Flatevågen, der vannet faktisk var 24 gradet. Da nøler man ikke med å hoppe uti 😀


Flaks for oss her, så skal det bli flere slike dager! Jeg gleder meg allerede, og når været ikke er sånn her lengre, så drar jeg bare til Oslo 🌼

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *