DEILIGE SOMMERKVELDER

I løpet av sommeren har det blitt kvelder som har gått over til sene nattetimer. Det er noe helt spesielt med det, og noe som hører sommeren til. Sitte ute og nyte årstiden og godt selskap. Temperaturen er rundt tyvetallet, og det blir aldri helt mørkt. Da er det fristende, ikke minst så utrolig fint, å ha kvelder som dette. For akkurat en uke siden, satt vi nede på plattingen ved sjøkanten i Tomrefjord. Astrid, Kristine, Inga-Sofie og jeg. Det ble reker og noe godt i glasset, så alt lå til rette for en sånn kveld som ikke glemmes med det første.

🌸 Jeg og Astrid 🌸 

🌸 Inga-Sofie og Cookie. Kristine og Dennis 🌸    

Jeg er så glad for denne sommeren. Hvor godt den har gjort og hvor fint det har vært. Fjellturer. Et langt opphold på ferieøya Smøla. Hyggelige stunder med familie og venner. Mye kos med pelsdottene og verdens beste firbente venner. Kvalitetstid med meg selv, der jeg har fått lest og skrevet mye. Pluss en rekke andre ting jeg kunne ha nevnt. Nå har jeg ladet opp, og det føles godt å være tilbake i Oslo igjen. Tok toget i går, og planen for i dagen er fullspekket og i morgen drar jeg med en fantastisk gjeng på Strömstadfestivalen. Gleder meg veldig til det! Skape flere minner og opplevelser i et godt lag. Dere skal få bli med!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *