NY UKE, NYE MULIGHETER

Hei mandag! Denne uken passer det perfekt å si: Ny uke, nye muligheter. Det er utrolig godt å være tilbake i Oslo! Selv om jeg har skrevet en del i ferien, er det noe med å stå opp til alarmen ringer og ha en håndfast plan for uken. I dag skal jeg skrive, før vi sette i gang med en podcast-innspilling. Jeg har også bestemt meg for å rydde alt som befinner seg i det store klesskapet mitt, så en del vil bli lagt ut for salg på Tise. Allerede i gang, så kommer det mer i løpet av uken.

Forrige uke var bare to korte dager i byen, før turen gikk til Strömstad Festivalen i helgen –som forøvrig var helt FANTASTISK. Lenge siden jeg har hatt det så gøy. Har kost meg som bare det, med et reisefølge som ikke kunne vært bedre. Mer om det i neste innlegg. Før vi dro rakk jeg å ha en hyggelig vennemiddag og så var jeg og Julia på møte og besøk hos Creative Mill. Bildene under er fra showroomet deres. Det blir til fine timer, der vi også fikk se høstens nyheter fra blant annet Vita Exclusive, Glo Minerals, Calvin Klein mm. Mange godsaker å glede seg til denne høsten!

Daily Ritual-serien fra Kora. Dette er skjønnhetsmerket til supermodellen Miranda Kerr. Gleder jeg meg veldig til å prøve den og bli ordentlig kjent med produktene.

Lurer på om jeg skal begynne med en fast skjønnhetsspalte en gang i uken på bloggen. Er det interesse for det? Jeg har så mange produkter som jeg elsker, og som jeg bruker fast. Kan være gøy for dere å bli kjent med noe av det, og gi noen anbefalinger videre. En ting er sikkert, jeg vil ha mer variasjon her og finne tilbake til gamle blogg-June. Var utvilsomt flinkere før enn hva jeg har vist meg å være de siste årene. Her i Oslo får jeg mye inspirasjon til nettopp det, og det er jo så mye gøy som skjer fremover, som jeg vil dele med dere. Har dere noen spesielle ønsker til innlegg, så fyr løs! 🌼

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *