FESTIVAL OVER GRENSA

Festivalhelg i Strömstad er vel gjennomført, og vi er superfornøyde med en FANTASTISK helg. Vi presset oss sammen i en fullpakket bil. Faktisk så full at jeg hadde en søppelsekk med innehold på fanget, da det ikke ble plass i bagasjerommet. På veien ble det masse latter og mimring, fem stykk klare for å slå oss løs over grensa. Og jammen, det gjorde vi også!

Ismael, Julia, jeg, Glenn og Julian 💕

Jeg drasset med meg speilreflekskameraet, men det eneste som er på minnebrikken er fem bilder av teltet mitt. Det rosa, lille teltet, som jeg kjøpte med det samme jeg kom til Strömstad. Luftmadrassen jeg skulle ha inni teltet, var for stor, så måtte fint plassere teltet oppå luftmadrassen. Der lå jeg som prinsessen på erten. Klar for en festivalhelg. Klar for å sove i telt for første gang siden jeg måtte bruke mer enn to hender for å telle alderen min. Sov utrolig nok godt i teltet, men tidlig på morgenen våknet jeg av meg selv som hakker tenner. Iskald. Da var det flaks at Julia stilte opp med en joggedress jeg kunne sove i.

Jeg er så glad vi endte opp med å sove på festivalcampen. Langt i fra noen luksus, men det er noe med stemningen det gir. Folka er så sosiale, og sier man ikke hei og slår av en prat med folk som passerer er man ikke i riktig modus. Vi ble blant annet kjent med med gjengen som sov ved siden av oss på campen. Vi endte opp med å være sammen hele lørdagen og utover natten, og neste morgen tok vi et bad sammen og slo følge til Nordbysenteret for å spise sammen før vi måtte skille lag. Disse tre fantastiske skal vi utvilsomt møte igjen!

Stemningen på festivalen var helt MAGISK. Jeg er jo helt avhengig av vennene mine, og vet ikke hva jeg skulle gjort uten de, men synes også det er gøy å kjøre mitt eget løp. Litt sånn rastløs der, og vil helst være alle steder samtidig. Så, i det ene øyeblikket finner du meg på fremste rad og holder rundt de som står rundt meg som at de er gjengen min, men egentlig har jeg akkurat møtt de. I neste øyeblikk blir jeg spurt om jeg vil ha noe å drikke, så jeg slår følge og blir sittende i en gjeng med over tyve stykk. Videre har jeg funnet noen å danse med, og gjør det en stund før jeg føler at jeg har vært for lenge uten å sett folka mine. Så sitter jeg plutselig på bordet med hele vennegjengen igjen, og flere til. Der ble det dans både på og under bordet! Utrolig gøy, og jeg likte hvert sekund av hele denne helgen. Høydepunktene var Di Derre, Carola og Aqua. Det var positive vibber fra start til slutt, og jeg er så glad og fornøyd med denne opplevelsen! 🎀

Takk for meg. Takk for oss, Strömstad! Dette blir minner som varer. Skal ikke undervurdere en god gammeldags harrytur, si! 💕

1 kommentar

  1. Hei June, må bare innom å hilse,det var koselig å hilse på deg og slå av en prat på campen, og ikke minst var du hyggelig selskap under Di Derre konserten.
    Var så fornøyde med festivalen, masse bra musikk og mange herlige mennesker.
    Hilsen fra Beate, tanta i naboteltet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *