NY FAVORITT I GARDEROBEN

Reklame: Sponset kjole + rabattkode

I dag var alarmen på, og det føltes godt! Jeg er klar for å være blodseriøs med bokskriving resten av uken. Apropos bøker, jeg har sikkert lest 40 stk i løpet av ferien. Har sånne perioder der jeg leser mye, men nå har jeg tatt det til nye høyder. Men det er ikke bare skriving og lesing livet mitt handler om, og det kan ikke være annet enn sunt. Overfladiske ting har jeg godt av innimellom. Føler jeg har en hårfin balanse på det. Får meg til å både koble av, og føle meg bedre. Skal ikke undervurdere gleden av klær, skjønnhetsprodukter, velvære og realityserier, si. 

Forrige uke fikk jeg en pakke fra NA-KD.com, og jeg ble hoppende glad da alt var så fint og satt bra på. Kjolen jeg har på bildene under, har allerede blitt favoritten i klesskapet. Den er så meg! De to andre kjolene i pakken brukte jeg i helgen, og siste plagget er en lang dongerikåpe jeg skal ha på konsert til helgen. Dere får 20 % rabatt ved å bruke koden JUNEx20. Utrolig mye fint der!

Kjole: NA-KD – HER
Sko: Nelly.com – HER
Øredobber:  Lily & Rose – HER 

Jeg bestilte også denne, denne og denne.

Håper dere får en god tirsdag! Vi oppdateres senere i dag 🌸

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *