FEM PRODUKTER JEG ER AVHENGIG AV Å BRUKE HVER DAG

God torsdag! Jeg får stadig høre om folk som har lyst å blogge, men ikke starter «fordi de ikke har noe å blogge om». Vel, jeg svarer alltid «jeg har virkelig ikke noe mer å blogge om enn deg.» Så får jeg høre «Ja, men du er så flink å skrive.» Da svarer jeg at man ikke trenger å være spesielt flink til å skrive, men byr man på seg selv, vet hva man ønsker med bloggen og tør å ta sjansen, er man på god vei. Man får ikke høye lesertall over natta, men de aller fleste starter med samme utgangspunkt. Gjør det sier jeg!

I dag er en sånn dag der jeg ikke har noe spesielt å komme med, for dagen har ikke vært så innholdsrik. Jeg syklet til kafeen for å skrive og kom nylig hjem. De fleste bloggere stiller seg dette spørsmålet i ny og ne «hva skal jeg blogge om i dag da?». Stilte meg det selv i dag, men så kom jeg på at jeg kan vise frem fem produkter jeg er avhengig av å bruke hver dag. Det har blitt som en rutine i hverdagen, selv om de er overfladiske og ikke livsviktige. Eller, dagen blir ikke det samme uten!

Batiste dry shampoo: Jeg har prøvd alle mulig tørrsjampoer som finnes, men ingen har overgått denne. Foretrekker den med brunfarge, eneste minuset er at den smitter på fingrene og gjerne bak ørene. Så det er godt å slippe bekymringene om at man plutselig får brune fingre! Jeg bruker den hver morgen, uansett om jeg akkurat har kommet ut av dusjen. Føler håret blir mer luftig av det, og lettere å ha med å gjøre.

Ansiktsrens: Nå bruker jeg den fra Kora som er for kombinasjonshud. Jeg brukte bare på kveldene før. Frem til jeg fikk høre hvorfor det var så viktig å gjøre det om morgenen også. Etter det har jeg alltid brukt det hver morgen også.

Hårbørste: Jeg har akkurat begynt å bruke denne fra Marlies Möller. Veldig fornøyd! Det er en høykvalitetsbørste som også renser, masserer og vitaliserer hodebunnen. Har med meg børste gjennom dagen hvor enn jeg går, så jeg har mulighet til å gre over det ved behov.

Neglebåndsolje: Jeg har laget en uvane i løpet av sommeren, som jeg prøver å kvitte meg med nå! Jeg har begynt å dra og bite i huden rundt neglene, noe som har ført til at de er såre og tørre. Er neglebåndene fuktig og med olje, så gjør jeg det ikke. Derfor er jeg avhengig av å ha denne med når jeg kjenner trangen. Heldigvis har det gjort neglebåndene mine mye bedre bare på en ukes tid og nå er det ingen hud som fliker rundt neglene mine, og neglebåndene er heller ikke så vonde lengre. Sånn vil jeg holde det!

Parfyme: Jeg har flere parfymer, og liker å ha mulighet til å variere utifra hvilken anledning det er! Nå er det Jo Malone Nectarine Blossom & Honey som er min favoritt. Herlighet så magisk god den er! Føler jeg lukter blomster hvor enn jeg går, haha.

Ønsker dere flere slike innlegg?
Dere må bare komme med tips om ønsker, så blir det lettere til neste gang jeg tenker «hva skal jeg blogge om i dag?» Bare hyggelig å høre fra dere uansett 
🌸

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *