BRITNEY FOR PRESIDENT

Woop! Jeg var ikke den eneste som gledet meg i forkant av gårsdagen. Nå er kvelden unnagjort, selv om jeg gjerne kunne gjentatt den. Vi var godt over tyve stykker som samlet oss og alle med gjennomførte antrekk. I slike anledninger er jeg på topp! Slår meg sånn løs at jeg til og med overrasker meg selv med energi og humør. VG ga Britney terningkast 1, men jeg gir stemningen terningkast 6, uten tvil. Kunne ikke fått en bedre oppvarming i forkant, og showet tok helt av!  Etterfesten var også gøy. Kvelden ga flere minner som blir tatt vare på! ✨


Denne t-skjorten laget jeg faktisk i forkant av konserten, og så fikk vi et et byrå til å trykke det på t-skjorter. Var ikke vanskelig å gjenkjenne vår gjeng med andre ord! 


I dag frister det med digg mat og seriemaraton her! Nå sparer jeg meg til neste helg og Findings-festivalen. Hjelp så mye gøy som skjer fremover, og snart er det også Los Angeles og Las Vegas 😍 God helg til dere, og hvis dere var på Britney i går –håper dere hadde det like gøy som meg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *