I MITT RETTE ELEMENT

God morgen Norge 🌼 Jeg har så mye på hjertet, men dagene de har flydd avgårde og tid til å sitte foran dataen har gått bort i alle opplevelser. Desto mer å dele når jeg er hjemme igjen! Det er bare to hele dager igjen av oppholdet nå, og ti dager er lagt bak oss her i USA. På denne tiden har vi opplevd så mye at jeg må tenke tilbake, se gjennom bilder og notere for å komme på alt. Det har vært så mange opplevelser at det blir vanskelig å sette det ene over det andre. Samtidig har vi fått ladet batteriene, brukt mye tid på stranden og virkelig fått nyte det. Akkurat sånn det bør være på ferie, og det har gjort så godt å få en ordentlig reise for første gang på det som føles som en evighet. Det gir absolutt mersmak, og jeg er glad det ikke er lenge til neste gang jeg setter meg på et fly for å oppleve enda en ny og spennende destinasjon 🏝 Muligens den beste måten å berike livet på, i tillegg til å bruke tid med de man er glad i. Nå blir det mange klisjé-innlegg på meg, men vi får ta det som et positivt tegn? Håper det!

Disse bildene – spesielt det første her – fra Malibu, likte jeg med det samme jeg så de på kameraet. Virkelig i mitt rette element! Elsker alt som har med sjø å gjøre, og naturen dere, den har så enorme krefter at jeg blir så fascinert. I natt våknet jeg og hørte lyden fra bølgene og fokuserte fullt og helt på å være tilstede. Lytte, og reflektere. Sånn lå jeg godt over en time før jeg sovnet igjen. Føler meg sånn hjemme når jeg er i nærheten av sjøen, så ingen tvil hvor jeg skal bygge hus en gang, et sted som gir utsikt til havet og gjerne ha en strandlinje så flere dager kan brukes i eller ved vannet.

I dag har vi vært på to strender på Laguna Beach, før vi på ettermiddagen satt oss på en roof top launge for å spise, og så kjøre kystlinjen tilbake til Los Angeles. Utrolig fin kjøretur i solnedgangen! Nå har vi sjekket inn i en utrolig flott leilighet som er nautikk-inspirert. Ordentlig gjennomført, så her kommer det bilder fra senere ❤️ Nyt dagen, så skal jeg sove godt så lenge!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *