DRØMMEFERIE + BILDEDRYSS

Hei –og nå fra Norge! Kan nesten ikke tro at California er over for denne gang, og at tolv dager har gått så utrolig fort… Men jo da, tiden flyr når man har det fint og er i godt lag. Det har virkelig vært en drømmeferie fra ende til annen, og det er ikke en liten overdrivelse en gang. Var jo litt spent på forhånd hvordan det kom til å bli, siden lite var planlagt og vi fire jentene ikke har bodd oppå hverandre i kofferter siden vi var i Rhodos i 2009. Det klarte vi med glans, i tillegg til at vi har skapt minner som vil vare livet ut. Har fått noen spørsmål om hva som har vært best på reisen, men jeg klarer virkelig ikke å sette noe over noe annet, for vi har fått en god dose av alt som hører en god ferie til, spør du meg. Det er hele pakka som gjør ferien så fantastisk som den ble. Har besøkt nærmere ti strender, roadtrippet, hatt utflukter, opplevelser, aktiviteter og litt uteliv. Krysser fingrene for at vi sitter i gyngestolene våre om femti år og blar gjennom bilder, humrer og deler historier fra turen!

På veien hjem tok jeg meg selv i å bli rørt flere ganger, og jeg er sentimental her jeg sitter fortsatt og ser gjennom bilder og mimrer. Telefonen er full av bilder, så her kommer noen av de 😍

Tusen takk for turen bestejenter! Jeg elsket dere før turen, men nå elsker jeg dere mer – hihi ❤️

Og vel, hvis noen lurer på hvorfor jeg poster så tidlig en mandagsmorgen, så er det ikke fordi jeg har hatt på noen alarm, men fordi jeg ikke har sovet for hele natta (enda hvor mye jeg har prøvd). Forstår virkelig definisjonen av jetlag her jeg sitter! Håper jeg holder ut til i ettermiddag og at døgnrytmen kommer raskt tilbake til normalen, selv om jeg har kost meg natta gjennom med podcaster, musikk, bilder og selvpleie. Dette når jeg har gitt opp å ligge i mørket noen timer med tankene mine og all verdens funderinger. Kommer faktisk på veldig mye rart, morsomt og kreativt når man ikke får sove da, så jeg klager ikke! Ha en fiiiin dag dere 🌼

2 kommentarer

  1. Utrolig koselige bilder 😀 Ser ut som du har koset deg kjempe mye 😀

    1. Tusen takk! Ja, virkelig en drøm 😀 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *