SISTE KVELDEN

De siste dagene av reisen tilbrakte vi på Venice Beach, og det kunne ikke passet oss bedre! Utrolig deilig å bo rett ved stranden, i tillegg til at leiligheten var gjennomført til minste detalj, så vi trivdes utrolig godt. Den var nautikkinspirert med selvlaget bardisk i bambus og store deler av veggene var også dekket av bambus. I tillegg til egne hawaii-glass i skapet, bilder og dekor som stod i stil. Alt var tilrettelagt for å nyte dagene der, med garasje som var full av utstyr til aktiviteter som kunne brukes både på land og strand. Siste dagen var det derfor obligatorisk å tilbringe dagen i nærområdet. Det ble sykketur til The Butcher’s Daughter for å spise frokost først, før vi tok syklene hjem igjen for å tilbringe tid på stranden. Husker ikke sist jeg lo så mye, for her ble det både vannaktiviteter og pingpong. Hadde med brett der man ligger på magen, og flyter med bølgene. Usikker på hva det heter, men det var så gøy at jeg lett kunne gjort det hver eneste dag og likevel ikke blitt lei. Middagen bestilte vi til stranden og ble sittende til luften ble kjøligere.

Så tok vi med oss hver vår sykkel igjen –skal sies at de ikke var topp moderne, men hadde sine skavanker med knirkelyder, løse seter og lite luft i dekkene. Det gjorde turen enda mer sjarmerende og latterfull! Vi så solnedgangen fra bryggen i Venice, så på surfere og nøt utsikten fra pieren, før vi syklet fra Venice til Santa Monica for å besøke Pacific Park. Der ble det vandring, pariserhjul og iskrem på gjengen.

Avslutningen oppsummeres som de andre innleggene jeg har hatt den siste tiden: Magisk. Nesten vemodig å sykle hjem igjen og vite at hjemreisen ventet etter endt nattesøvn 💕

2 kommentarer

  1. -For en fantastisk tur dere har vært på! :))

    1. Ingen tvil om det 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *