JETLAGGED

God kveld dere 🌈 Ordet jetlag har fått en ny betydning for meg. Tror ikke en gang jeg tør å nevne hvor lenge jeg sov i dag. Dette var ingen problem når vi kom til LA. Det gikk av seg selv, men det var riktig at det var vanskeligere andre veien. Det må bare gå seg til, selv om jeg har prøvd iherdig allerede!

Bildene over er fra Laguna Beach, og der var det så flott! Ligger bare en times kjøretur fra Los Angeles, og det føles som man er på et helt nytt sted når man kommer dit. Kan ikke sammenlignes med en storby, men mer et feriested. Kan se for meg at det er flott å reise hit for langhelger, eller noen dager når man vil koble av. For oss var det helt fantastisk å dra hit etter Las Vegas. Ingen andre planer på agendaen enn å besøke strender, sole oss og ha det kos. Var på en av strendene her vi hadde piknik i solnedgangen også. Dette var muligens den fineste kvelden på hele reisen 💕 Vi dro innom flere strender her, blant annet tok vi «Thousand step stairs» som åpenbart gikk til «1000 steps beach». En lang, lang trapp ned til stranden, og det var veldig fint nede der. Vi fikk et stort område for oss selv, og badet mye, Vi så tårnet der nede som vi hadde sett på så mange bilder, og skulle besøke grottene vi også visste var utrolig flotte. Grottene hadde vært stengt i et par måneder på grunn av en alvorlig ulykke, så de får vi nøye oss med å se gjennom bildene. Bølgene er så sterke der, så forstår godt at man må ta hensyn og være forsiktige. Er nok enda flere spotter vi burde ha sett, men kommer tilbake for å nyte mer av dette nydelige stedet. Laguna Beach er verdt å besøke om man først er i LA 😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *