How We Dew

Vi må unne hverandre suksess, og ikke minst gi ros til hverandre –så mye vi kan, når vi mener det! Jeg vil skryte av to fantastiske jenter, som jeg har vært heldig å kjent en stund nå. 

Kjære Celina Karine og Agnes Lovise 💛 Kan gratulere dere for så mye, for dere har suksess med alt dere utretter. Nå deres eget produkt og et eksklusivt samarbeid det norske merket Makeup Mekka. Resultatet er så flott! Er så stolte over dere, og håper dere tar innover dere alt dere får til. Ikke minst, dere er sunne og gode forbilder for alle som ser opp til dere. Vet dere har inspirert tusenvis, og vil fortsette å gjøre det. Inkludert meg selv. Dere er genuine og oppriktige tvers gjennom, og har en stå på-vilje som få. Unge, hardtarbeidende kvinner som legger sjelen deres i alt dere skaper. Nå et limited edition palett med navnet «How We Dew». Dette er highlightere i gyldne toner, og de er utrolig fine! De kan brukes i ansiktet, som øyenskygge eller på kroppen.

How We Dew Kit – her
(ved å kjøpe highlightere og kosten samlet sparer du 49 kr)

I tillegg til highlighterne har de skapt en kost som er egnet til highlighterne. Nydelig sett, som jeg kommer til å bruke hver dag jeg sminker meg!

 

Har allerede prøvd det ut, og er kjempefornøyd! Selv liker jeg å fukte kosten før jeg påfører, og synes det gir ekstra glød. Dette ble lansert 3. september og er limited edition, så om du vil sikre deg det før det blir utsolgt, kjøp det nå. Utrolig fin gave å gi til noen også 💛 Dette innlegget er skrevet av fri vilje, fordi jeg er fornøyd med produktet og unner Celina Karine og Agnes Lovise dette! De er så bra, og fortjener all den ros de kan få!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *