FRIDAY FEELIN’

God fredag og helg til dere! Helgen startet litt på forskudd, siden United Influencers arrangerte sensommerfest med dyretema. Alltid god stemning når denne godgjengen møtes. Nå var det lenge siden sist, så ekstra hyggelig. Endte med at jeg dro hjem til Julia når det var overstått, og sov over der. Over tre uker siden vi så hverandre sist, så vi har litt å ta igjen og er ikke ferdig å catche opp helt enda.

I helgen kommer mamma og pappa på besøk, så nå skal jeg ta en ordentlig helgevask, re opp senger og gjøre klart for storfint besøk. Gleder meg veldig til det 😍 Kjenner jeg de rett blir fryseren full av fiskemat også, og søndagsmiddagen er det allerede bestemt at det blir fisk på bordet. Ellers er det ikke lagt noen plan, men hyggelig blir det uansett 💛

Håper dere får en herlig helg 🌼
Her fra Peggy Sue’s som er en 50-talls inspirert restaurant midt mellom Vegas og LA. Midt i ødemarka langs motorveien, og er verdt et besøk om du tar denne kjøreturen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *