FRA ENGANGSKAMERAET

Det er nostalgi. Det er barndom. Det er åtti- og nittitallet. Det er gamledager. En gang hadde vi bare engangskamera. Jeg hadde nesten glemt det, men sånn var det. Så kom jeg på det, ved spesielle anledninger var engangskamera alltid en selvfølge før, på samme måte som at speilreflekskamera er det for meg nå. Sånn var det på turen vår også. Vi foreviget minnene med hver vår mobil, jeg med et speilreflekskamera og Inga-Sofie med engangskamera. I helgen sendte hun de fremkalte bildene. Ikke analogt, men digitalt vel og merke. Kornete, og noen som at de er forvrengte, men så er det bare sånn det blir på disse kameraene. Utrolig gøy å ha de på denne måten også, så her kommer det mer fra Vegas og noen knips under vann som kunne vært fra hvilken som helst strand. Idyllen kommer ikke helt til sin rett, men det har sin sjarm det også. Bli med litt tilbake!

𝕣𝕖𝕒𝕝𝕚𝕥𝕪 👈 👉 𝕝𝕒𝕤 𝕧𝕖𝕘𝕒𝕤

𝕠𝕙 𝕙𝕖𝕪, 𝕧𝕖𝕟𝕚𝕔𝕖 𝕓𝕖𝕒𝕔𝕙

𝕪𝕠𝕦’𝕝𝕝 𝕟𝕖𝕧𝕖𝕣 𝕜𝕟𝕠𝕨 𝕦𝕟𝕥𝕚𝕝 𝕪𝕠𝕦 𝕘𝕠

Nå er en utrolig fin helg med familiebesøk lagt bak meg. Her har det hverken vært kamera eller data, og jeg har skrudd av varslene på telefonen for å bli minst mulig forstyrret. Lørdag ruslet vi på Aker Brygge der det var Matstreif, og satt mange timer på restaurantene vi dro innom. Søndag var det sen morgen, god frokost og middagsselskap, før vi dro til Nydalen for å prøve oss på Fangene på Fortet. Jeg har vært der noen ganger før, men det var veldig gøy å være på team med familien for første gang. Nå er foreldrene på vei hjem og en ny uke i gang. Håper det blir en fin uke for alle. Selv synes jeg det er litt kos å kjenne på høsten igjen, er jo gått et år siden sist 🎇

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *