MER AV DETTE

𝕜𝕧𝕒𝕝𝕚𝕥𝕖𝕥𝕤𝕥𝕚𝕕 𝕞𝕖𝕕 𝕞𝕖𝕘 𝕤𝕖𝕝𝕧

Det har ikke vært mye alenetid i det siste, men det er noe jeg må bli bedre på! Sånn sett deilig at høsten er kommet for det er tid for mer kos innendørs med serier, pledd, levende lys og lune omgivelser. Gleder meg også til høstfargene viser seg! I går satt jeg av dagen til meg selv, og det er jo ganske godt om man først får det til. Jeg tok meg en løpetur på kvelden, og fylte badekaret, i det jeg kom hjem. Tente lys og lå der så lenge at vannet begynte å bli kaldt. Tenkte å lese ferdig boken om Oprah, men i stedet ble det til at jeg hørte flere episoder fra podcasten hennes «Super Soul Conversation». Den er så inspirerende! Hun møter interessante personer og snakker om livets større spørsmål, og alle har selvsagt noe å komme med. Gleder meg til å høre gjennom alt, og er nå godt i gang.

Skal komme med en ny pod-liste med anbefalinger til dere, for dette er genialt å ha i bakgrunnen mens man ordner seg om morgenen, er på vei et sted eller bare vil slappe av. Skal sette på en ny episode selv nå, for er på vei til kusinen min og barna hennes for middag. Kos dere mye resten av tirsdagen –og tenk over å gjøre noe som er bra for deg selv denne uken. Kvalitetstid med seg selv skal ikke undervurderes💛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *