ENDELIG ER DAGEN HER

Heeeei fra loungen på Gardermoen ✈️

Woho! Endelig er dagen her. Jeg og Julia skal på vår tredje ferie sammen, men nå er det hele fem(!) år siden sist. I 2013 var vi i London sammen, og i 2012 i Riga. Virkelig på høytid å gjenta det, og denne gangen tror jeg det blir mer minnerikt og opplevelsesfylt enn det vi har delt tidligere. En reise til Rødehavet på luksusyat kan ikke sammenlignes med noen andre reiser jeg har vært på, og gleder meg selvsagt stort til det. Lite gir meg så mye som reiser! Føler jeg vokser som person av det, i tillegg til at man føler seg rikere med slike minner bak seg. Er noe med frihetsfølelsen man får, samt alle nye inntrykk og opplevelser som blir med videre. Det kan ikke bli annet enn fantastisk når jeg deler det med Julia. Krysser alt jeg har for at uken blir bra, og jeg er så glad for denne ferien! Gleder meg til å ta dere med på det hele 😍

Nå er det innsjekk om en time, så vi får rusle fra loungen til gaten! Håper helgen deres er fantastisk, så snakkes vi i Egypt neste gang 💕 Masse positiv energi herfra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *