DET OVERGIKK ALLE FORVENTNINGER

Annonse: Sponset av CampFluid

Hvor skal jeg starte? Jeg har så mange opplevelser, minner og bilder jeg vil dele med dere fra reisen, så vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Kan starte med å si at det var FANTASTISK. Gjengen vi dro sammen med var så bra at jeg nesten ikke kan skjønne det. Ble faktisk våt i øynene da vi skulle si farvel, for vi har ledd mye, hatt gode samtaler og ikke minst delt en reise som jeg aldri kommer til å glemme. Cruise i Rødehavet er virkelig til å anbefale, både for de som vil ha en nydelig ferie og til de som vil ha verdens flotteste omgivelser for å kite. Forresten både luksuscruise og aktivitetscruise i ett! Jeg kitet ikke denne gangen selv, men neste gang er det ingen tvil. Ser så utrolig gøy ut å kunne flyte bortover havet med en stor drage over seg (kite), og gli bortover vannet på brettet samtidig. Ingen tvil om at det vil gi mestringsfølelse! Det var også snorkling eller dykking for de som ønsket det, i tillegg til at vi badet mye og fikk slikket en del sol. Vi kjørte også tube og tok noen treningsøkter på dekk. Festligheter ble det også for de som ønsket det.

Møtte uken med glede og forventninger, men likevel overgikk det alle forventningene jeg hadde på forhånd! Både jeg og Julia sa oss enig i at det virkelig er toppen av ferier vi har hatt. Kan ikke sammenlignes med noe annet, og det er bare noe spesielt med å være på en båt, ha alt på ett og samme sted, og likevel ha så mange muligheter. De ansatte på båten gjorde sitt ytterste for å servere oss gode måltider og tilrettelegge for oss. Er så utrolig stolt over å ha fått hatt dette samarbeidet med CampFluid, som har arrangert en reise der hele gjengen på 27 var fornøyd. De har forresten mange andre reiser det er verdt å bli med på, så sjekk det ut og få en opplevelse som er utenom det vanlige. Du kommer ikke til å angre. Se reisene de tilbyr her, og ta gjerne kontakt med de for spørsmål!

EKTEFØLT OG LYKKELIG ✨

Flere bilder og opplevelser kommer! Nå er det litt å ta igjen siden jeg ikke har fått vært noe særlig på nett i løpet av uken. Var dårlig dekning siden vi var ute på havet. Noe som forresten var en befrielse. Hadde ikke vært samme tilstedeværelse og så gode samtaler om telefonen var med til enhver tid og jeg stresset for å oppdatere til enhver tid. Tar det igjen nå, så gleder meg til å dele enda mer med dere 💛

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *